Home > Shutters

Shutters

Houten shutters: passend in elk interieur

Klassiek, barok, modern, landelijk… houten shutters passen in ieder interieur. Ze zorgen met hun verstelbare lamellen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden u alle privacy. Ze passen in vrijwel elk raam (ook draai-kiep of ronde ramen) en in elke ruimte (ook badkamers). Ze zijn volledig naar uw eigen wens samen te stellen: van lamelbreedte tot kleur en bedieningsvorm. Met houten shutters kiest u voor een eigentijds kwaliteitsproduct dat jaren meegaat en gemakkelijk is in onderhoud.

Interieurstek is specialist in Jasno raamdecoratie.

JASNO shutters zijn binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzonder mooi, stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden desgewenst privacy. Je kunt de lamellen kantelen in elke gewenste stand, of de panelen geheel openklappen. Zo zet je het zonlicht in één handomdraai naar jouw hand.Bovendien zijn shutters een passend pronkstuk in ieder interieur: van landelijk tot industrieel en van klassiek tot Scandinavisch. Je kunt ze namelijk helemaal naar eigen wens samenstellen met de verschillende lamelbreedtes (S, M, L, XL), kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitsproduct dat jaren meegaat en gemakkelijk is in onderhoud. JASNO shutters worden altijd op maat gemaakt en zijn geschikt voor allerlei ramen: van erker tot dakraam en van keukenraam tot schuifpui. Maar denk ook aan speciale raamvormen zoals rond, schuin en getoogd.

De medewerkers van Interieurstek zijn opgeleid door JASNO en adviseren je vakkundig. In onze showroom kun je verschillende voorbeelden en toepassingen van shutters bekijken. Als je de (globale) maten van je ramen meeneemt, kunnen we een kostenindicatie geven.

De voordelen van JASNO shutters

  • Een tijdloos pronkstuk voor je raam
  • Leverbaar in vele lak- en beitskleuren (+ RAL- en NCS-kleuren)
  • Leverbaar in Paulownia hout of in kunststof, ideaal voor in de badkamer
  • Standaard geleverd met verzonken scharnieren (dit geeft de shutters een strakke look)
  • Prachtige oplossing bij niet-rechte ramen (o.a. rond, schuin of getoogd)
  • Ook geschikt voor draaikiepramen en dakramen
  • Op maat gemaakt en gemonteerd door vakmensen
  • Eenvoudig te reinigen

Advies op maat voor uw houten shutters

Onze medewerkers kunnen u vakkundig adviseren, zowel in onze showroom als bij u thuis op of kantoor. Neem contact op om een afspraak te maken of doe inspiratie op in onze showroom bij Stek87 in Valkenswaard!

contact

Copyright © 2019 Interieurstek BV ~ Creatie Hooghtij