Home > Over ons

Interieurstek

dé plek voor JASNO raamdecoratie

Vakmanschap, productkennis en inspiratie

Met meer dan 14 jaar ervaring met de producten van JASNO durven wij te stellen dat we specialist zijn in JASNO raamdecoratie. Niet alleen hebben we kennis van het volledige assortiment en alle mogelijkheden daarvan, we weten ook nog eens waar we het over hebben als het aankomt op het inmeten, monteren en onderhouden van deze producten. Kortom, voor alle informatie rondom JASNO raamdecoratie bent u bij ons op de juiste stek.

Stek87: onze unieke showroom

In STEK87 hebben wij een ideale en unieke showroom gevonden. STEK87 in Valkenswaard is een one-stop-shopping concept waar verschillende bedrijven zijn gevestigd. Zij bundelen hun krachten met als uiteindelijk doel consumenten en bedrijven te begeleiden in hun ultieme woon- werkbeleving.

Door onze samenwerking met Inge Lohman: Schaal1:1, Anna van zanten: Ann Interieur en Michiel JacobsDoor Michiel staat er altijd een deskundige voor u klaar in de showroom.

Meer over STEK87

Inspiratie opdoen of een adviesgesprek op maat?

In onze showroom bent u van harte welkom om inspiratie op te doen en onze mooie producten te zien en te ervaren. De showroom is vrij toegankelijk van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Wilt u er zeker van zijn dat onze adviseur aanwezig is of liever een adviesgesprek bij u op locatie? Neemt u dan even contact met ons op. Wij maken graag kennis!

contact

Sfeermakers voor binnen

Sinds 1 januari is Interieurstek aangesloten bij SFEERMAKERS VOOR BINNEN – een collectief van onderscheidende interieurspecialisten.

Op de Bitswijk 1 in Uden is een presentatie van de JASNO raamdecoratie.
Deze is van maandag tot zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00.

Copyright © 2018 Interieurstek BV ~ Creatie Hooghtij